Upoznajte nas


C ode2Future je tim mladih stručnjaka, individualaca i kreativaca, koji vjeruju u ono što rade i žive svoj posao. Specijalizirali smo se za programska rješenja po Vašoj mjeri, jer smatramo da tako dobivate dugoročan i pouzdan proizvod.

Izradom rješenja, koje je u potpunosti prilagođeno Vašem poslovanju dobivate pouzdan, kvalitetan proizvod, koji se uvijek može nadograđivati i razvijati, što je naspram gotovih rješenja velika prednost s obzirom da tehnologija uvijek napreduje i potrebno je držati korak sa promjenama.


O sluškujući napredak tehnologije i tržišta, pružamo kvalitetna, inovativna i pouzdana rješenja, koja će povećati efikasnost, smanjiti troškove te ubrzati i pojednostaviti vaše poslovanje. U našem portfoliu možete pronaći izradu web aplikacija, web stranica, mobilnih aplikacija i web trgovina ili razvoj kompleksnih informacijskih sustava.


D omaće i inozemno tržište su naš teritorij sa kojeg smo sva naša iskustva i znanje utkali u visoki standard rada, kojim se ponosimo. Posjedujući stručno znanje na području programiranja i dizajna donosimo Vam proizvode napravljene s najmodernijom tehnologijom. Znanje kontinuirano usavršavamo, kako bi upotrebom najmodernijih alata i pristupa u izradi programa pružili Vam samo najbolje.

Programski jezici i tehnologije koje koristimo: HTML5, CSS3, Javascript - MVVM frameworks, PHP, MySQL, Cordova, Phonegap te još mnogi drugi…


E fikasnost, kvaliteta, inovativnost i pouzdanost su ono što nas vodi u poslovanju. Smatramo da dobra usluga, čini razliku i da samo na taj način možemo ostvariti dugotrajnu suradnju temeljenu na uzajamnom poštovanju i povjerenju.

Spremnost na suradnju sa klijentima, partnerima, kolegama i ostalim suradnicima je u našem poduzeću uvijek prisutna i recept za ostvarivanje vrhunskih rezultata. Potrebe i želje klijenata su naš prioritet te ih uvijek nastojimo ispuniti.


Podaci o poduzeću

  • C2F-PROGRAMIRANJE jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za računalne usluge ( C2F-PROGRAMIRANJE j.d.o.o. )
code2future.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sadržaja. Više informacija o korištenju kolačića možeš pronaći ovdje.
Nastavkom pregleda code2future.com stranica slažeš se s korištenjem kolačića. Za nastavak klikni na gumb "Slažem se".
Slažem se

© 2013-2015 Code2Future. Sva prava pridržana.